Hvad kan Smart-Charge gøre for din virksomhed?

Mobisus mockups for virksomheder

Umiddelbare Fordele

Muligheder skilt

En smartphone er
kun så god som sit batteri.

Når det kommer til smartphones, spiller batteriets ydeevne en afgørende rolle. Smartphones er en integreret og uerstattelig del af vores hverdag og brugerne har høje forventninger til batteriets levetid. Undersøgelser viser, at de almindelige smartphone-brugere altid løber tør for strøm på de mest ubelejlige tidspunkter hvilket medfør at brugerne hver 11. dag rammer et højere stress niveau.

Hovedformålet med Smart-Charge, er at imødekomme dette primære behov: genopladning af brugernes smartphones, men med sit unikke design kan Smart-Charge i sig selv forbedre et rum, på en restaurant eller hotel, eller til at kommunikere et brand via sin HD LED-Skærmen

6,5 mio.
I februar 2014 var der mere end 6,5 mio. mobilabonnementer i Danmark.
Top 10
Danmark er i top 10 af lande når det kommer til smartphone-gennemslagskraft.
38%
38% af smartphone-brugere stresser over at løbe tør for strøm, mindst en gang om ugen.
8 /10
8 ud af 10 smartphone-brugere er nødsaget til at oplade deres smartphone hver aften.

Ikke overbevist?

App på vej

Smartphone-App på vej!

Vi er i færd med at udvikle en mobil-applikation, der gør det muligt for smartphone-brugere at finde alle steder, der tilbyder Smart-Charge. På denne måde vil din virksomhed blive sat på kortet, bogstaveligt talt, og opnå både eksponering og omtale.

Mobil-applikationen fungerer som et interaktivt kort, der viser brugerne samtlige nærliggende steder, udstyret med Smart-Charge. Det vil være muligt at tilføje en enkelt virksomhedsbeskrivelse, et billede og evt. et link til virksomheds hjemmeside.

Brug for flere ideer?

Der findes endeløse muligheder for at gøre Smart-Charge til et marketing-redskab.
Kontakt os og lad os inspirere dig!

Kontakt os